Select Page

STUDIJI

Psihologija
Sociologija
Komunikologija

Knjižnica

Sveučilišna knjižnica

HKS u Tjednu psihologije: studenti i nastavnici zajedno

KADA: 18.02.2019.

HKS u Tjednu psihologije: studenti i nastavnici zajedno

Odjel za psihologiju uključit će se u obilježavanje 12. tjedna psihologije. Program će se održati 18. i 20. veljače 2019., pri čemu će se u ponedjeljak 18. veljače održati radionica za primalje u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, a u srijedu 20. veljače program će se održati na Hrvatskom katoličkom sveučilištu s početkom u 11 sati.

U sklopu 12. tjedna psihologije, osim velikog broja radionica i predavanja,  predstavit će se i zbornik radova, koji je proizašao s 1. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa Odjela za psihologiju. Ujedno ćemo najaviti i novi, 2. međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, koji će se održati od 12. do 14. prosinca 2019. s temom „Mozak i um: promicanje dobrobiti pojedinca i zajednice“.

Tjedan psihologije je događanje koje od 2008. godine organizira Hrvatsko psihološko društvo u suradnji s Hrvatskom psihološkom komorom, a u sklopu kojeg se provode brojne radionice, predavanja i seminari na području cijele Republike Hrvatske. 

Iznimno nam je drago što će se Odjel za psihologiju po treći puta uključiti u obilježavanje Tjedna psihologije u Hrvatskoj,  a naši će nastavnici i studenti imati priliku pokazati svoje interese kroz niz zanimljivih i korisnih izlaganja.

Pridružite nam se 20. veljače 2019. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u dvorani “Blaženi Alojzije kard. Stepinac“ od 11 sati.