Select Page

STUDIJI

Psihologija
Sociologija
Komunikologija

Knjižnica

Sveučilišna knjižnica

1. međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju HKS-a “Zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji”

KADA: 07.12.2017.

S velikim zadovoljstvom i radošću najavljujemo Prvi međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta koji će se održati 7. i 8. prosinca 2017. godine u Zagrebu. Tema ovogodišnjeg skupa je Zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji.

Na skupu ćemo se baviti različitim tematskim područjima, a neka od njih su: rani razvoj i podrška roditeljstvu, rizični i zaštitni čimbenici razvoja, uloga obiteljskih i bliskih odnosa u razvoju, mladi na tržištu rada, djeca i obitelji koje žive u riziku i nepovoljnim životnim okolnostima, razvoj otpornosti pojedinca, savjetodavni i terapijski rad s djecom, mladima i obiteljima, programi i politike usmjereni unaprjeđenju njihove dobrobiti i trendovi i perspektive demografskog razvoja u Hrvatskoj.

Temu skupa smatramo iznimno važnom jer zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji daje značajan doprinos uspješnom razvoju cjelokupnog društva. Stoga vas sve srdačno pozivamo da se aktivno uključite i sudjelujete u radu skupa na način da predložite tematske simpozije, individualna izlaganja, poster izlaganja i okrugle stolove te druge oblike rada tijekom skupa. Sigurni smo da će se vašim doprinosom i suradnjom tematska područja kojima se namjeravamo baviti tijekom skupa i proširiti.

Sve informacije o skupu možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici skupa http://www.unicath.hr/skup2017-psihologija

Nadamo se da ćete prepoznati važnost ovog skupa i pridružiti nam se u njegovu radu 7. i 8. prosinca 2017. godine u Zagrebu!

Programski i Organizacijski odbor