Počela je Smotra Sveučilišta u Zagrebu! Hrvasko katoličko sveučilište se priključilo ovoj vrijednoj manifestaciji znanja i znanosti sa štandom u Studentskom centru.img_1125

Nakon otvorenja Smotre u Francuskom paviljonu naš štand su posjetili rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić, prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič, prorektor za organizaciju i poslovanje prof. dr. sc. Gordan Črpić, pročelnici naših Odjela i naši sveučilišni nastavnici.

img_1126

Na štandu HKS-a ove godine radi preko 30 studenata svih naših Odjela, uz njihove nastavnike i djelatnici iz Službe za studentska pitanja koji su spremni odgovoriti na sva pitanja zainteresiranih posjetitelja vezana za studije i studiranje na našem Sveučilištu. 

studentska-sluzba

Organizatori Smotre poručuju da se ovogodišnja Smotra organizira za maturante, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavještavanja budućih studenata o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, novim radnim uvjetima koje osiguravaju poduzetnici i kompanije, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

img_1138

Smotra Sveučilišta u Zagrebu otvorena je 17. studenoga 2016. i traje u petak 18. i subotu 19. studenoga. Radno vrijeme je od 10 do 18 sati, dok u subotu štandovi rade od 9 do 15 sati. 

Ulaz na Smotru je besplatan!

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište