fotonatjecaj_plakat-2015

 

Hrvatsko katoličko sveučilište priređuje fotografski natječaj na temu NESVAKIDAŠNJOST SVAKODNEVICE. Pozivamo sve studente HKS-a da se uključe u fotografski natječaj, izraze svoju kreativnost i prikažu svoje fotografsko umijeće.

Natječaj traje od 6. travnja do 6. svibnja 2015. godine. Dvadeset najboljih fotografija bit će izrađeno i izloženo na Hrvatskom katoličkom sveučilištu povodom Dana Sveučilišta. Na otvorenju izložbe, bit će uručene nagrade pobjednicima.

Postavljanje izložbe i vrijedne nagrade za prve tri najbolje fotografije u iznosu od  1000 kuna za prvo mjesto, 700 kuna za drugo mjesto i 400 kuna za treće mjesto, kao i prošle godine, osigurala je  Župa Naše Gospe Kraljice Hrvata iz Toronta u Kanadi. 

Posebnost ovogodišnjeg fotografskog natječaja je njegov međunarodni karakter. Uz članove Povjerenstva iz naše akademske zajednice, na čelu s predsjednikom Povjerenstva dr. sc. Krunoslavom Novakom, fotografije natjecatelja ocijenjivat će i kanadski fotograf hrvatskih korijena Nikola Bilić iz Toronta u Kanadi. 

Cijeli tekst natječaja i prijava nalazi se na pridruženim linkovima. 

Svoje prijave studenti šalju e-mailom na adresu: foto@unicath.hr

Sretno! 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište