header_ampeu_logoZadovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu pod nazivom „Etička pitanja: zaštita osobnih podataka u istraživačkim projektima programa Obzor 2020.“

 Poludnevna radionica održat će se 14. prosinca 2016. godine u prostorima Agencije za mobilnost i programe Europske unije (dvorana Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u prizemlju), Frankopanska 26, Zagreb, s početkom u 9:30 sati.

Radionicu će voditi izvanredni profesor na Odjelu za sestrinstvo Hrvatskog katoličkog sveučilišta dr. sc. Zvonimir Koporc, dugogodišnji stručnjak za etička pitanja u Obzor 2020. projektima. Izlagat će gđa Sanja Silaj Zeman, načelnica Službe za  međunarodnu suradnju, EU i pravne poslove u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, kao i gđa Marija Pušić koja će predstaviti uspostavljanje i dostavljanje evidencija u Središnji registar Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Događanje je namijenjeno svim korisnicima i prijaviteljima Obzor 2020. projekata: istraživačima, akademskoj zajednici, poslovnom sektoru, organizacijama civilnog društva te administrativnom osoblju uključenom u proces prijave projekata u Obzor 2020. programu. Program radionice dostavljamo u privitku.                                     

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika je ograničen. Prijave su otvorene do ponedjeljka 12. prosinca 2016. godine do 12 sati, odnosno do popunjavanja kapaciteta dvorane. Stoga molimo zainteresirane sudionike da svoje prijave izvrše što prije putem sljedeće poveznice ovdje!

 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište