Župa Hrvatskih mučenika iz Mississauge u Kanadi također je donator Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Prva suradnja župljana iz Mississauge zajedno s tadašnjim župnikom vlč. Ivicom Reparincem, sadašnjim župnikom župe Tijela Kristova u Sopotu, Zagreb,  ostvarena je 2014. godine njihovom donacijom u iznosu od 3.835 kanadskih dolara za opremanje Laboratorija za psihologijska istraživanja. U ovom integriranom laboratoriju za opažanje i eksperimentalnu psihologiju, koji je jedinstven u Hrvatskoj, moguće je provoditi različita istraživanja primjenom suvremenih metoda i tehnika prikupljanja i analize podataka te se koristi za znanstvena istraživanja za Hrvatsko katoličko sveučilište, ali i druge institucije i tvrtke kojima je to potrebno.

Sadašnji župnik vlč. Tomislav Kasić i župljani ove su godine povodom Stepinčeva, kada je naš sveučilišni kapelan vlč. Odilon Singbo vodio trodnevnu duhovnu pripravu za blagdan blaženog Alojzija Stepinca, Hrvatskom katoličkom sveučilištu donirali 11.890 kanadskih dolara koji će biti namijenjeni za nabavu opreme na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

„U ime Hrvatskog katoličkog sveučilišta zahvaljujem župljanima i župniku župe Hrvatskih mučenika u Mississaugi na svoj njihovoj podršci i zauzetosti za naše Sveučilište. Kao što sam već istaknuo, naša sveučilišna zajednica u molitvi se svakog četvrtka sjeća svojih dobročinitelja i preporuča ih našem nebeskom zaštitniku blaženom kardinalu Alojziju Stepincu.“- rekao je profesor Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Hrvatsko katoličko sveučilište