U subotu 28. studenoga 2015. godine u 10:00 sati u dvorani bl. Alojzija Stepinca na Hrvatskom katoličkom sveučilištu održana je dodjela potvrda polaznicima programa za stjecanje kompetencija nastavnika.

Polaznici su programom koji je trajao jednu akademsku godinu stekli 60 ECTS bodova kao i potrebne kompetencije za rad u odgojno – obrazovnim ustanovama.

U ime Hrvatskog katoličkog sveučilišta pozdravne riječi uputio je Darko Štaudinger, voditelj Studentske službe koji je rekao:

Svim prisutnim polaznicima programa za stjecanje kompetencija nastavnika u ime Hrvatskog katoličkog sveučilišta čestitam uspješno završavanje programa.

 

Želim  da u Vašem budućem poslu imate taj jedan eros  za poučavati nekoga, imate ljubav za poučavati nekoga i uvijek budete spremni  na samokritiku da uvijek možemo nešto bolje napraviti  i da uvijek komunikacija s učenicima može biti na jednoj boljoj razini – rekao je prisutnima voditelj programa Stipe Ledić, prof.

 

 Prije same dodjele potvrda, polaznicima se na zamolbu profesora Ledića obratio i polaznik Leo Drempetić čiji je seminarski rad profesor Ledić istaknuo kao najbolji:

Djeca u nama moraju vidjeti uzore i mi moramo postaviti granice, tenzije prema kojima mi težimo. Kompetencije su samo pomoć da radimo što bolje i zato se nadam da ćemo mi koji smo tu, nastojati obaviti posao najbolje što znamo – rekao je Leo Drempetić.

Potvrde za 36 prisutnih polaznika dodijelio je voditelj programa za stjecanje kompetencija nastavnika  Stipe Ledić, prof., a prigodni dar dodijelila je  pomoćnica glavnog tajnika Hrvatskog katoličkog sveučilišta gospođa Jasna Laura.

 

Nakon dodjele potvrda polaznici su ostali na prigodnom druženju i zajedničkom fotografiranju.

 

 

promocija PN

 

 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište