Kako biste se prijavili na dodatna testiranja koja će se na HKS-u provoditi  u svrhu ostvarivanja uvjeta za upis na jesenskom roku nije potrebno popunjavati posebnu prijavnicu već ćete na njih biti pozvani ukoliko ste u aplikaciji Postani student, prije isteka roka definiranog u Uvjetima za upis na slobodna mjesta na jesenskom roku, HKS odabrali kao opciju za upis na jesenskom roku.

Test apstraktnog mišljenja (samo za pristupnike na Studijski odjel psihologije) održat će se  3. rujna 2012. u prostorijama Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ilica 242, Zagreb, prema terminima koji će biti objavljeni na službenoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta ( www.hks2015.unicath.hr ) u subotu 01. rujna 2012.
Motivacijski razgovori za pristupnike koji se natječu za upis na Studijski odjel psihologije, a koji su ostvarili minimalno 20% riješenosti testa apstraktnog mišljenja te za sve pristupnike na Studijski odjel sociologije, održat će se od 5.-7. rujna 2012., u prostorijama Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ilica 242, Zagreb, prema terminima iz popisa koji će biti objavljen na službenoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta ( www.hks2015.unicath.hr ) najkasnije do utorka,  04. rujna 2012.
Dodatne provjere se ne naplaćuju.
Pristupnici su dužni pri dolasku nadodatne provjerepredočiti identifikacijsku ispravu sa slikom (osobnu iskaznicu ili putovnicu) u svrhu dokazivanja identiteta.
Pristupnici koji su dodatnim provjerama pristupili tijekom ljetnog upisnog roka, obvezni su ponovno pristupiti dodatnim provjerama u jesenskom upisnom roku.
Pristupnici koji se istovremeno natječu za upis na Studijski odjel sociologije i na Studijski odjel psihologije pristupaju dvama odvojenim motivacijskim razgovorima, dok se test apstraktnog mišljenja polaže samo na Studijskom odjelu psihologije.
Prigovor na rezultate dodatnih provjera pristupnici mogu uložiti isključivo osobno, u Studentskoj službi Sveučilišta,  11. rujna 2012. od 9-13 sati.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište