Poštovane studentice i studenti! 

Nova IV. akademska godina 2013./2014. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu počinje u utorak 1. listopada 2013. godine.

Pozivamo sve studente i studentice, sveučilišne nastavnike, vanjske suradnike i zaposlenike Sveučilišta da tog dana dođu na Sveučilište i sudjeluju u 10 sati na zajedničkoj jutarnjoj molitvi u Sveučilišnoj kapeli.    

Nakon zajedničke molitve u 11: 00 sati  studenti će se prema rasporedu, koji se nalazi u predvorju Sveučilišta i bit će objavljen na mrežnim stranicama Sveučilišta, otići na predstavljanje svojih Odjela. Tamo će dobiti potrebne informacije o zimskom semestru akademske godine 2013./2014., o aktivnostima i projektima pojedinih studijskih godina. Pročelnici Odjela predstavit će profesore koji će izvoditi nastavu kao i studente-mentore za prve godine psihologije, sociologije i povijesti.            

Prisustvo na susretima Odjela prvog dana nastave za sve studentice i studente je obvezno. Prvog dana akademske godine 2013./2014. nastava se neće izvoditi.

Nadamo se da ćete se u velikom broju odazvati i pozivu na zajedničku molitvu na kojoj ćemo moliti Gospodina da oblikuje naše zajedništvo i da po zagovoru blaženog Alojzija Stepinca, zaštitnika našeg Sveučilišta, rastemo u znanju i mudrosti.

Pozivamo vas također i na euharistijsko slavlje i zaziv Duha Svetoga za početak nove akademske godine koje će se održati u zagrebačkoj katedrali u srijedu, 2. listopada 2013. u 19 sati. Misno slavlje predvodit će zagrebački nadbiskup metropolita i Veliki kancelar našeg Sveučilišta Josip kardinal Bozanić.

Radostan zbog ponovnog susreta,               

REKTOR

prof. dr. sc. Željko Tanjić

 

Hrvatsko katoličko sveučilište