Delegacija HKS-a u božićnom čestitanju kod zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića

Prof. dr. sc. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta, s vodstvom Hrvatskog katoličkog sveučilišta posjetio je u Nadbiskupskom dvoru zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića, Velikog kancelara HKS-a. Rektor Tanjić zahvalio je u ime naše sveučilišne zajednice Velikom kancelaru, a preko njega i cijeloj Zagrebačkoj nadbiskupiji, na potpori i pozornosti kojom omogućuje i prati rad i razvoj našeg Sveučilišta i zaželio sretan Božić i blagoslovljenu novu godinu.
Tom je prigodom Rektor Velikom kancelaru kao božićni dar uručio knjigu prorektora za međunarodnu suradnju prof. dr. sc. dr.h.c. Emilija Marina „Moji rimski papiri“ u izdanju Matice hrvatske te knjigu doc. dr. sc. Hrvoja Kekeza „Velikani hrvatske prošlosti“ u izdanju Mozaik knjige.
Kardinal Bozanić se u razgovoru zanimao za događanja na Sveučilištu i potaknuo sve da, u ovim izazovnim vremenima, ispunjeni božićnim darom novorođenog Spasitelja, sve učine kako bi Sveučilište i u idućoj godini napredovalo u znanju i odgoju.
Velik kancelar čestitao je svim studentima, profesorima i djelatnicima Božić i blagoslovljenu novu 2014. godinu. 

 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište