Rektor Tanjić susreo se i s Marko Franovićem, vlasnikom poslovne grupacije Boka

Rektor Tanjić susreo se 2015. s g. Marko Franovićem, vlasnikom poslovne grupacije Boka

 

Tijekom svog boravka u Sydneyu 2015. rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić susreo se s vlasnikom poslovne grupacije Boka, australskim Hrvatom  g. Markom Franovićem, poznatim podupirateljem mnogih projekata važnih za hrvatsku zajednicu u Australiji. Tom prigodom gospodin Franović je izjavio da bi rado potpomogao stipendiranje naših studenata.

Dana 16. veljače 2017. Hrvatsko katoličko sveučilište raspisalo je Natječaj za dodjelu petnaest stipendija za akademsku godinu 2016./2017. Deset stipendija u iznosu fonda od 100.000 kuna osigurano je vrijednom donacijom gospodina Marka Franovića, dok je pet stipendija u iznosu fonda od 50.000 kuna osigurano iz  novčanih sredstava Sveučilišta planiranih Programom rada i Financijskim planom za 2017. godinu.

Ovom prigodom Rektor Tanjić i Uprava Sveučilišta zajedno s cijelom akademskom zajednicom zahvaljuju g. Franoviću na velikom znaku potpore studentima Hrvatskog katoličkog sveučilišta i samom Sveučilištu.

Prijave na Natječaj podnose se u roku od petnaest dana, počevši od dana objave Natječaja, odnosno od 16. veljače 2017. godine.

Cijelom tekstu natječaja možete pristupiti putem službenih mrežnih stranica sveučilišta (rubrika Studentski život /Stipendije) i putem ovog linka.

 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište