Na obilježavanju 75. obljetnice Centra za rehabilitaciju Zagreb, pod pokroviteljstvom Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, nazočile su pročelnica Odjela za sestrinstvo izv. prof. dr. sc. Marta Čivljak i predavačica Vesna Mijoč. Odjelu za sestrinstvo je uručena zahvalnica za dosadašnju suradnju. 

Centar za rehabilitaciju Zagreb obilježio je 75. obljetnicu rada. Od 1947., prvo u sklopu samostana Antunovac, kasnije i kao samostalna ustanova, Centar se skrbi za osobe s intelektualnim teškoćama – svih dobnih skupina. Zagrebački Centar za rehabilitaciju danas ima 701 korisnika i pruža niz usluga – od rane podrške djeci s teškoćama u razvoju i dnevnog boravka za odrasle do stacionarnog smještaja i života u stambenim zajednicama. Zaslužnima su na prigodnoj svečanosti uručene zahvalnice i priznanja, a obljetnička je želja proširiti usluge i učiniti ih još kvalitetnijima.

Centar za rehabilitaciju Zagreb je također nastavna baza studentima prijediplomskog studija Sestrinstvo Hrvatskog katoličkog sveučilišta u kojoj se izvodi kolegij Zdravstvena njega osoba s posebnim potrebama. 

Hrvatsko katoličko sveučilište