Dani otvorenih vrata HKS-a

Program Dana otvorenih vrata


dobrodošli

Dan otvorenih vrata Hrvatskog katoličkog sveučilišta održat će se u subotu, 16. studenog 2013. godine na HKS-u, Ilica 242 u Zagrebu sa službenim početkom u 9 sati. Svi, koji žele, mogu nam se priključiti na svetoj misi u Sveučilišnoj kapeli u 8:30.

Ovogodišnji Dan otvorenih vrata HKS-a  osobit je  jer su se vrlo aktivno uključili studenti 1. i 2. godine Odjela za sociologiju i Odjela za psihologiju te su zajedno sa svojim mentorima izradili niz interesantnih radionica, dok su njihovi mentori pripremili i kratka predavanja za posjetitelje.
Studenti Odjela za psihologiju pripremili su radionice pod naslovima „Priča o mozgu – upoznajte ga, izazovite ga!“, „Šetnja po granici običnog i neobičnog – Što kad nas naša osjetila varaju?“, „Susret psihologije i svakodnevnog života“, „Brzo učenje, još brže pamćenje – Kako postići superpamćenje?“
Studenti Odjela za sociologiju u svojim radionicama pripremili su mozgalice, malu lutriju sociološkog znanja, asistenti održat će dvije radionice: „Kako se istražuje društvo?“ i „Vještine neverbalne komunikacije“, a jedan od predavača s Odjela za sociologiju predavanje „O religiji na Baliju“.

Studenti Odjela za povijest, koji po treći put sudjeluju u organizaciji Dana otvorenih vrata, pripremili su interaktivne, multimedijalne radionice na temu „Bezimeni Rimljani“, „Dubrovačka trešnja“, „Jelena – žena, majka, Kraljica“, „Kontrapunkti hrvatske suvremene povijesti“ i radionicu na kojoj će posjetitelji moći naučiti pisati glagoljicu i hrvatsku ćirilicu.

Posjetitelji će također moći kušati specijalitete rimske kuhinje, pogledati multimedijalne uratke naših studenata, izložbu plakata vezanih za aktivnosti Sveučilišta tijekom prethodne dvije akademske godine i drugo.

Na Sveučilištu organizirali smo više informativnih pultova na kojima će studenti viših godina davati informacije o Odjelima, a i Studentska će služba  biti otvorena za sva pitanja u svezi upisa i studiranja na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

 Dođite i ugodno provedite subotu na Hrvatskom katoličkom sveučilištu!

Dobrodošli!

Detaljan program Dana otvorenih vrata nalazi se na linku

 


Prethodne objave:

 • “Budimo mladi” o Danu otvorenih vrata HKS-a

  Radio emisija Hrvatskog katoličkog radija BUM – Budimo mladi! – urednice Dijane Tikvić i urednika Ante Novaka emitirana u ponedjeljak 13. studenog 2013.  najavila je treći Dan otvorenih vrata Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Gosti emisije bili su pročelnica Odjela za psihologiju doc. dr. sc. Marija Šakić, Darko Štaudinger, voditelj Studentske službe, Marija Rotim, studentica 1. godine […]

  ... Više
 • Dan otvorenih vrata HKS-a, 16.11.2013.

  U tijeku su pripreme za još jedan Dan otvorenih vrata na Hrvatskom katoličkom sveučilištu koji će se održati u subotu 16. studenog 2013. godine. Dan otvorenih vrata HKS-a zamišljen je kao jedinstvena prilika da se svi zainteresirani na zanimljiv i interaktivan način upoznaju sa Sveučilištem, njegovim nastavnicima, studentima i studijskim programima. Tijekom cjelodnevnog programa posjetitelji […]

  ... Više
 • 16. 11. 2013. Dan otvorenih vrata HKS

  Poštovane studentice i poštovani studenti, Kao što to već vjerojatno znate, Dan otvorenih vrata Hrvatskog katoličkog sveučilišta održat će se u subotu 16. studenog 2013. godine. Ako želite sudjelovati u radionicama svojih Odjela, davati informacije na štandovima, voditi ture po Sveučilištu ili na neki drugi način pomoći u predstavljanju Vašeg Sveučilišta, ljubazno Vas molim da […]

  ... Više
 • Dani Hrvatskog katoličkog sveučilišta 2012. – promotivni film

      Na našem kanalu na youtube-u pogledajte film o Danima Hrvatskog katoličkog sveučilišta od 2. do 5. lipnja 2012. kada smo proslavili šestu godišnjicu postojanja HKS-a.   

  ... Više

Arhiva "Dani otvorenih vrata HKS-a"

Novosti i obavijesti

Najave događanja