IMG_0322

 

U srijedu 27. siječnja 2016. godine rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić i tajnik Hrvatskog katoličkog sveučilišta Darko Štaudinger susreli su se sa studenticama koje odlaze na studentsku razmjenu u sklopu  Erasmus+ programa.

Studentica diplomskog studija psihologije Tanja Popović odlazi na Katoličko sveučilište Sv. Ivan Pavao II. u Lublin, a studentica preddiplomskog studija povijesti Jelena Pavković odlazi na Katoličko sveučilište Pázmány Péter u Budimpešti.

Rektor Tanjić im je zaželio obilje Božjeg blagoslova i uspjeha u radu te napomenuo je kako se za bilo koji problem mogu obratiti Sveučilištu koje im je uvijek spremno pomoći.

Na pitanje da li se raduju odlasku na nova Sveučilišta, obje su potvrdno odgovorile, a  svoju znatiželju za upoznavanjem novih zemalja i krajeva opisale su kao presudnu odluku za prijavu u program.

Želim steći novo iskustvo i upoznati novu okolinu, ali osobno me zanima kako se povijest uči u Mađarskoj, kako povijesne događaje oni vide i razumiju. – rekla je studentica preddiplomskog studija povijesti Jelena Pavković.

 

 

****
Hrvatsko katoličko sveučilište