VAŽNI DATUMI

15. 5. 2021.

početak prijave izlaganja

10. 10. 2021.

završetak prijave izlaganja

25. 10. 2021.

obavijest o prihvaćanju izlaganja

25. 11. 2021.

program skupa

1. 1. 2022.

početak prijava radova za zbornik

1. 3. 2022.

završetak prijava radova za zbornik

Kotizacija

  Rana kotizacija
(do 05. 11. 2021.)
Kasna kotizacija
(od 6. 11. 2021.)
Zaposleni* 400 kn 600 kn
Studenti poslijediplomskih studija, vježbenici* 300 kn 400 kn
Studenti preddiplomskih i diplomskih studija, umirovljenici, nezaposleni** oslobođeni kotizacije, uz obveznu registraciju
Studenti preddiplomskih i diplomskih studija, umirovljenici, nezaposleni *** 100 kn
Studenti preddiplomskih i diplomskih studija, umirovljenici, nezaposleni koji žele sudjelovati na svečanoj večeri**** 250 kn
Sudjelovanje na daljinu 200 kn

 

OBAVIJEST O NAČINU ODRŽAVANJA SKUPA
Poštovani sudionici našeg 3. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa,
kako bismo naš skup održali u najsigurnijim mogućim uvjetima i pridržavajući se svih propisanih epidemioloških mjera, preporuka i uputa, ljubazno vas molimo da prilikom dolaska na skup na registracijskom desku pokažete svoju EU digitalnu COVID potvrdu ili potvrde o PCR ili brzom antigenskom testiranju (BAT), ne starije od 24 sata. Moguće je, naravno, i sudjelovanje na daljinu (on line) ali ipak se najviše veselimo što ćemo se napokon moći vidjeti i uživo. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na mail psyconf2021@unicath.hr.

 

*U punu cijenu kotizacije uključeni su materijali skupa, osvježenje u stankama, domjenak dobrodošlice, potvrda o sudjelovanju i svečana večera.

**Studenti preddiplomskih i diplomskih studija, umirovljenici i nezaposleni oslobođeni su plaćanja kotizacije te mogu slušati sva predavanja na skupu, no svakako se moraju registrirati.

***U cijenu kotizacije uključeni su materijali skupa, osvježenje u stankama, domjenak dobrodošlice i potvrda o sudjelovanju, no ne i svečana večera.

****U cijenu kotizacije uključeni su materijali skupa, osvježenje u stankama, domjenak dobrodošlice, potvrda o sudjelovanju i svečana večera.

Sve informacije o načinu plaćanja i uvjetima otkazivanja možete pronaći na poveznici.

SuperWebTricks Loading...