Služba za strateško planiranje, razvoj i projekte

Natječaj QuantERA 2021

Konzorcij QuantERA 12. ožujka objavio je novi natječaj za podnošenje projektnih prijedloga u području kvantnih informacijskih i komunikacijskih znanosti i tehnologija uz sufinanciranje Europske komisije (Natječaj QuantERA 2021). Natječaj obuhvaća dvije osnovne teme: (1) Kvantne pojave i kvantni resursi; (2) Primijenjena kvantna znanost.

Pročitaj više >

HEP-Hrvatska elektroprivreda d.d.

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je 8. ožujka 2021. Natječaj za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u 2021. godini.

Pročitaj više >

INA Zeleni pojas 2021

Inin program Zeleni pojas natječaj je za sufinanciranje ekoloških projekata. Sve uvjete natječaja Zeleni pojas 2021. potražite na sljedećem linku:

NATJEČAJ ZELENI POJAS 2021 ili se prijavite na:  ONLINE PRIJAVA

Pročitaj više >

HZZ -Hvatska zaklada za znanost- Transformacije: društvena i kulturna dinamika u digitalnom dobu – CHANSE

Natječajem „Transformacije: društvena i kulturna dinamika u digitalnom dobu” financirat će se izvrsni transnacionalni i višedisciplinarni istraživački projekti koji će nastojati doći do spoznaja o tome kako digitalne inovacije pokreću društvene i kulturne promjene no i kako na te inovacije utječu društvo i kultura.

Pročitaj više >

Služba za strateško planiranje, razvoj i projekte

Ured obavlja poslove prijave znanstvenih i stručnih projekata na interne natječaje koje objavljuje Sveučilište, kao i na ostale javne i druge natječaje, posebno natječaje Europske unije.

Također obavlja poslove izrade projektne dokumentacije za dobivanje sredstava iz fondova Europske unije, te sve potrebne poslove u svrhu povećanja realizacije projekata i što uspješnijeg sudjelovanja Sveučilišta u korištenju fondova Europske unije.

Ured pruža pomoć nastavnicima i suradnicima prilikom prijavljivanja, vođenja, realizacije te završavanja projekata i međunarodnih projekata.

KONTAKT
Tel: +385 (0) 1 3706 662
e-mail: uredzaprojekte@unicath.hr