Mislite li da vaše dijete puno koristi mobitel? Čini vam se da mu mobitel smeta u nekim aktivnostima tijekom dana? Primijetili ste da je lošije raspoloženo kada puno koristi mobitel?
U novoj studiji projekta želimo ispitati je li tome zaista tako! Studijom planiramo istražiti kako su dnevne aktivnosti djece na mobitelima povezane s njihovim raspoloženjem tijekom dana.
Pozivamo roditelje djece koja pohađaju više razrede osnovne škole (od 5. do 8. razreda) da prijave sudjelovanje svoje djece u našoj novoj dnevničkoj studiji koju provodimo putem istraživačke aplikacije SEMA3. Studija će trajati u tjednu od 5. do 11. prosinaca. Svu djecu koja budu sudjelovala očekuju i nagrade za sudjelovanje! 😊
Broj sudionika koji može sudjelovati u ovoj studiji je ograničen zbog ograničenog broja nagrada za sudjelovanje, stoga požurite i prijavite svoje dijete na sljedećoj poveznici https://forms.gle/fCFWxtiKAZk2tf3C6. Prijave će se zaprimati do subote, 3. 12., u 12.00 sati.
Za sva pitanja, možete nam se obratiti Matei Bodrožić Selak na matea.selak@unicath.hr i Ani Žulec na azulec@unicath.hr. Veselimo se vašim prijavama, novoj studiji i njenim rezultatima koje ćemo objaviti na našim profilima!
Photo by: Jessica Lewis Creative