Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatsko katoličko sveučilište pozivaju Vas na javnu tribinu “ZDRAVSTVENI ODGOJ U ŠKOLAMA: DVA POGLEDA” na kojoj će sudjelovati
dr. sc. Judith Gelernter Reisman, Liberty University School of Law, Virginia, SAD, i
prof. dr. sc. Aleksandar Štulhofer, Filozofski fakultet, Sveučilište u Zagrebu.

Javna tribina će se održati na
Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Ivana Lučića 3,
u srijedu 30. siječnja 2013. godine u 19 sati, dvorana 7.

Moderator javne tribine bit će prof. dr. sc. Tvrtko Jakovina.
Predavanje će biti na engleskom jeziku sa simultanim prevođenjem.

Ukratko o sudionicima tribine:

Dr. sc. Judith Gelernter Reisman doktorica je komunikologije, trenutno je predsjednica Instituta za medijsko obrazovanje, savjetnica Kalifornijskoga društva za obiteljsku sigurnost te predavačica na Interameričkom institutu i Pravnom fakultetu Sveučilišta Liberty u Virginiji. U svojem se radu fokusirala na pandemiju pornografije, njezin utjecaj na muškarce, žene i djecu te na djelo dr. Alfreda Kinseyja i njegova seksološka istraživanja čime se bavi četrdesetak godina.

Prof. dr. sc. Aleksandar Štulhofer je redoviti profesor, predstojnik Katedre za seksologiju na Odsjeku za sociologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Pridruženi je istraživač Kinseyeva instituta za istraživanja spolnosti, roda i reprodukcije (Indiana. SAD), član Međunarodne akademije za seksološka istraživanja i konzultant Svjetske zdravstvene organizacije u području praćenja HIV/AIDSa.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište