U utorak 4. lipnja 2019. u predavaonici broj 1 održan je susret treće godine redovitog preddiplomskog sveučilišnog studija Odjela za sestrinstvo. Susretu je prethodilo euharistijsko slavlje koje je u Sveučilišnoj kapeli održao sveučilišni kapelan vlč. Odilon Singbo. Prezentaciju i pozdravne riječi u ime svoje godine studija održala je Lucija Tuweg koja je prikazala presjek aktivnosti u protekle tri godine studija. Nakon prezentacije uslijedila je dodjela zahvalnica Rektoru prof. dr. sc. Željku Tanjiću, pročelnici Odjela za sestrinstvo doc. dr. sc. Marti Čivljak i predavaču mr. sc. Daliboru Čaviću.

U ime Rektora zahvalnicu je preuzela prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič koja je zahvalila u Rektorovo ime te uputila riječi zahvale studentima koji redovno sudjeluju u organizaciji raznih događanja.

Pročelnica Odjela za sestrinstvo doc. dr. sc. Marta Čivljak pozdravila je sve prisutne i rekla kako je generacija redovitih studenata bila veliki izazov za Sveučilište koji je uspješno svladan. 

Susret se nastavio prigodnim druženjem uz kolače koje su za svoje profesore i kolege pripremili studenti treće godine.