U subotu 17. ožujka 2018. započeo je novi ciklus Programa za stjecanje kompetencija nastavnika. Polaznike devete generacije Programa pozdravio je u ime Hrvatskog katoličkog sveučilišta Darko Štaudinger, prof. voditelj Službe za studentska pitanja. 

Voditeljica Programa dr. sc. Snježana Mališa polaznicima je predstavila Program, ishode učenja, nastavnike koji sudjeluju na izvođenju Programa, izvedbene planove te mogućnosti suradnje s profesorima tijekom odvijanja Programa. Doktorica Mališa zahvalila je polaznicima što su izabrali upravo Program na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, istaknuvši da vjeruje kako će ovaj Program na kvalitetan način doprinijeti polaznicima u izvrsnom radu u nastavi s njihovim učenicima. 

Ana Ogrin, prof., voditeljica Odjela za preddiplomski i diplomski studij i polaznike cjeloživotnog obrazovanja upoznala je polaznike s administrativinim obvezama te istaknula da je njezin Odjel uvijek otvoren za sva pitanja i pomoć potrebnu polaznicima tijekom izvođenja Programa.

Završetkom Programa za stjecanje kompetencija nastavnika polaznici stječu 60 ETCS bodova i kompetencije za rad u odgojno-obrazovnim ustanovama.

Našim polaznicima želimo dobrodošlicu u našu akademsku zajednicu!