IMG_7180

 

 

Dvadeseta Smotra Sveučilišta u Zagrebu koja se tradicionalno održava svake jeseni početkom nove akademske godine danas je otvorila svoja vrata za tisuće srednjoškolaca, studenata i ostalih posjetitelja. Svi zainteresirani će do subote 14. studenoga 2015. godine imati priliku upoznati se sa svim fakultetima, učilištima, veleučilištima i saznati korisne informacije. Hrvatsko katoličko sveučilište također ima svoj štand na kojemu svi zainteresirani mogu doznati sve što ih zanima o studiranju na našim Odjelima za povijest, psihologiju, sociologiju, komunikologiju i sestrinstvo. Naši studenti će pokušati iz svoje perspektive reći što njima znači studiranje na HKS-u i koje savjete imaju za buduće studente.

 

IMG_7177

 

Prvoga dana Smotre naš štand su posjetili brojni posjetitelji, među kojima je bio i  rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc.  Željko Tanjić, prodekan za znanost izv. prof. dr. sc. Slavko Slišković s Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i prodekan za znanost i međunarodnu suradnju doc. dr. sc. Igor Kanižaj s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

 

IMG_7187

 

Naš štand broj 3 možete posjetiti u petak od 10 do 18 sati i u subotu od 9 do 15 sati u Studentskom Centru, Savska 25 u Zagrebu.

 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište