U utorak 19. srpnja 2022. Hrvatsko katoličko sveučilište posjetio je vlč. dr. sc. Mladen Horvat, župnik Župe Naše Gospe Kraljice Hrvata iz Toronta u Kanadi. Tom prigodom velečasni Horvat je posjetio novouređeni radijski studio koji je opremljen zahvaljujući donacijama župljana Župe Naše Gospe Kraljice Hrvata iz Toronta.

U pratnji rektora Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željka Tanjića, generalnog tajnika HBK-a doc. dr. sc. Krunoslava Novaka, pročelnika Odjela za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Jerka Valkovića i zamjenika pročelnika Odjela za komunikologiju doc. dr. sc. Ante Mikića vlč. Horvat obišao je Kampus i suvremeni radijski studio koji je opremljen zahvaljujući donacijama župe Naše Gospe Kraljice Hrvata iz Toronta.

Ovom prigodom rektor Tanjić zahvalio je vlč. Horvatu na velikodušnoj duhovnoj i materijalnoj potpori koju on i župljani nesebično pružaju našem Sveučilištu. Od 2014. godine do danas župljani Župe Kraljice Naše Gospe iz Toronta donirali su Hrvatskom katoličkom sveučilištu gotovo 237.000 kanadskih dolara, od čega tijekom 2021. godine 12.410 kanadskih dolara za što je rektor Tanjić vlč. Horvatu uručio posebnu zahvalnicu. Rektor Tanjić je istaknuo kako ova suradnja puno znači Sveučilištu, omogućuje mu rast i razvoj na dobro studenata, ali i stvara povezanost između domovinske i iseljene Hrvatske. Napomenimo kako su kao i prethodnih sedam godina velečasni Mladen Horvat i njegovi župljani poduprli fotografski natječaj 2022. „Ponos grada“ u kojem je sudjelovalo 70 autora s 194 fotografije. Prvih 13 fotografija iz ovog fotonatječaja bit će objavljeno i u kalendaru Sveučilišta za 2023. godinu.