Dopodne je članica naše grupe dr. sc. Vanesa Varga na Hrvatskom katoličkom sveučilištu pred Povjerenstvom, sveučilišnim nastavnicima i studentima uspješno održala nastupno predavanje na temu “Navike i motivi korištenja pametnog telefona kod djece” u sklopu izbora u naslovno zvanje docentice. Čestitamo!

Popodne je članica naše grupe Ana Žulec, mag. psych. uspješno branila temu svog doktorskog rada “Korištenje Instagrama i zadovoljstvo izgledom kod adolescenata”. Ana je doktorandica na Poslijediplomskom sveučilišnom (doktorskom) studiju iz psihologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Doktorski rad izrađuje pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Tamare Martinac Dorčić i izv. prof. dr. sc. Marine Merkaš. Čestitamo!

U međuvremenu smo taj dan dobili obavijest da samo ocijenjeni ocjenom A (najvišom 😊 ) za rad tijekom trećeg (prethodnog) projektnog razdoblja od Hrvatske zaklade za znanost! Tako da furamo dalje u istom ritmu, ali i s novim idejama i aktivnostima! Otkrit ćemo samo jednu, pod vodstvom dr. sc. Varge pripremamo super kul interaktivnu mrežnu stranicu za djecu i roditelje na temu projekta, a za što je dobivena financijska podrška Agencije za elektroničke medije. 😊

Stay tuned!

Hrvatsko katoličko sveučilište