S obzirom na upite vezane uz upis na jesenskim rokovima na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, odgovaramo na najčešće postavljena pitanja.

1. Dodatne provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti (motivacijski razgovor i test apstraktnog mišljenja) kao dio upisnog postupka u jesenskom roku neće se plaćati. Svi pristupnici koji su stekli uvjete za upis na jesenski rok, te na „postani-student“ odabrali HKS bit će pozvani na dodatne provjere. O vremenu pristupanja dodatnim provjerama bit će obaviješteni na službenim stranicama HKS-a.
2. Svi pristupnici na studije psihologije i sociologije pristupaju dodatnim provjerama posebnih znanja, vještina i sposobnosti.
Pristupnici koji su se prijavili na oba studija, i psihologije i sociologije, pristupaju dodatnim provjerama na svakom studiju.
Pristupnici koji su se natjecali u ljetnom roku na studije psihologije i sociologije, a nisu zadovoljili uvjete za upis, ponovno pristupaju dodatnim provjerama.

Na službenim stranicama HKS-a objavljena je Odluka Senata o uvjetima upisa na slobodna upisna mjesta u jesenskom roku na I. godinu studija psihologije i sociologije.
Ostale informacije objavit ćemo početkom rujna.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište