Putem niže priloženih linkova možete pristupiti materijalima koji prate natjecanje za upis i same upise na diplomske sveučilišne studije  što ih izvodi Hrvatsko katoličko sveučilište (upisi u ak. g. 2016./2017.):

1. 1. Dokumenti

Putem niže priloženih mrežnih poveznica možete pristupiti izmjenama i dopunama Odluka o uvjetima upisa u 1. godinu diplomskih sveučilišnih studija. Molimo Vas da posebnu pažnju obratite na sadržaj dokumenta gdje se nalaze izmjene i dopune Odluke: diplomski sveučilišni studij sestrinstva od str. 7; diplomski sveučilišni studij povijesti od str. 7; diplomski sveučilišni studij psihologije od str. 5; diplomski sveučilišni studij sociologije od str. 6.

Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o uvjetima upisa izvanrednih studenata u I. godinu diplomskog sveučilišnog studija sestrinstva u akademskoj godini 2016./2017.

Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o uvjetima upisa redovitih studenata u I. godinu diplomskog sveučilišnog studija povijesti u akademskoj godini 2016./2017.

Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o uvjetima upisa redovitih studenata u I. godinu diplomskog sveučilišnog studija psihologije u akademskoj godini 2016./2017.

Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o uvjetima upisa redovitih studenata u I. godinu diplomskog sveučilišnog studija sociologije u akademskoj godini 2016./2017

Natječaj za upis redovitih studenata u I. godinu  diplomskog sveučilišnog studija povijesti: usmjerenje Stari i srednji vijek i usmjerenje Suvremena povijest u akademsku godinu 2016./2017.
 
Natječaj za upis redovitih studenata u I. godinu diplomskog sveučilišnog studija psihologije u akademsku godinu 2016./2017.
 
Natječaj za upis izvanrednih studenata u I. godinu diplomskog sveučilišnog studija sestrinstva u akademsku godinu 2016./2017.
 
Natječaj za upis redovitih studenata u I. godinu diplomskog sveučilišnog studija sociologije: Upravljanje i javne politike u akademsku godinu 2016./2017.

Odluka o participaciji u troškovima studiranja (visina školarine) za redovite studente koji upisuju studije Hrvatskog katoličkog sveučilišta u akademskoj godini 2016./2017. po linearnom modelu

Odluka o visini troškova upisa i studentskih naknada

 

1. 2. Rasporedi 

Svi pristupnici motivacijskom razgovoru dužni su mu pristupiti u terminu koji im je dodijeljen. Prilikom pristupanja motivacijskom razgovoru sa sobom moraju ponijeti službenu identifikacijsku ispravu sa slikom (osobnu iskaznicu, putovnicu ili vozačku dozvolu). Kako biste se lakše snašli na niže priloženom rasporedu, poslužite se prečacem na tipkovnici: ctrl + F. Nakon otvaranja dijaloškog okvira u nj upišite svoj OIB i pritisnite enter/traži/search.

Raspored pristupanja motivacijskom razgovoru – Odjel za povijest 

Raspored pristupanja motivacijskom razgovoru – Odjel za psihologiju 

Raspored pristupanja motivacijskom razgovoru – Odjel za sestrinstvo 

Raspored pristupanja motivacijskom razgovoru – Odjel za sociologiju 

1. 3. Kalendari

Kalendar rokova i termina dodatnih provjera

Rok za prijavu studija 

1.4. Upute i predlošci

Prijava u sustav

Dodatne provjere-uplate i predlošci uplatnica

Zahtjev za priznavanje inozemne visokoškolske kvalifikacije

1. 5. Kontakti

Kontakti