U subotu 16. ožujka 2019. godine započeo je novi ciklus Programa za stjecanje kompetencija nastavnika. Polaznike jedanaeste generacije Programa pozdravila je u ime Hrvatskog katoličkog sveučilišta Ana Ogrin, prof.,  voditeljica Odjela za preddiplomski i diplomski studij i polaznike cjeloživotnog obrazovanja i članica Povjerenstva Programa za stjecanje kompetencija nastavnika. Gospođa Ogrin polaznicima je predstavila Program, ishode učenja, nastavnike koji sudjeluju na izvođenju Programa, izvedbene planove te mogućnosti suradnje s profesorima tijekom odvijanja Programa, zahvalivši im što su izabrali Hrvatsko katoličko sveučilište.

Polaznike Programa pozdravili su i njihovi budući predavači dr. sc. Stipe Ledić, sveučilišni kapelan vlč. Odilon Singbo i Ana Haramina, asistentica s Odjela za psihologiju te stručna suradnica u Službi za studentska pitanja Zrinka Serdarušić, prof.

Završetkom Programa za stjecanje kompetencija nastavnika polaznici stječu 60 ETCS bodova, kvalifikacije i kompetencije za rad u odgojno-obrazovnim ustanovama. 

Našim polaznicima želimo dobrodošlicu u našu akademsku zajednicu!