Poštovani pristupnici, budući studenti,

radujući se s vama, čestitamo vam i izvješćujemo vas da će upisi u 1. godinu preddiplomskih sveučilišnih studija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu biti u petak 18. rujna  2020. godine u 9 sati u predavaonici broj 1 na I. katu.

Prilikom upisa potrebno je priložiti sljedeće dokumente:

  • osobnu iskaznicu(na uvid)
  • 1 fotografiju (3,5 cm x 4,5 cm)
  • pristupnici upisu na studije Sestrinstvo (redovni i izvanredni) dužni su dostaviti dokaz o psihofizičkoj sposobnosti za studij (liječničku potvrdu)
  • pristupnici koji su srednju školu završili izvan Republike Hrvatske prilažu Rješenje o priznavanju inozemne obrazovne kvalifikacije; inozemnu obrazovnu kvalifikaciju i svjedodžbe sva četiri razreda srednje škole
  • dokaz o uplati troškova upisa*

– masku i vlastitu kemijsku olovku

*Troškovi – primjere uplatnica možete pronaći na poveznici: https://www.unicath.hr/upisi/preddiplomski-sveucilisni-studiji

  1. Pristupnici koji su ostvarili pravo upisa od 1. do 20. upisnog mjesta donose dokaz o uplati troškova upisa u visini od 700,00 kn (Povijest)
  2. Pristupnici koji su ostvarili pravo upisa od 21. do 25. upisnog mjesta donose dokaz o uplati troškova upisa u visini od 300,00 kn i dokaz o uplati obroka participacije u troškovima studiranja (participacija može biti plaćena odjednom, u dva ili deset jednakih obroka) (Sociologija)
  3. Pristupnici koji su ostvarili pravo upisa u statusu izvanrednog studenta donose dokaz o uplati troškova upisa u visini od 300,00 kn i dokaz o uplati obroka participacije u troškovima studiranja (participacija može biti plaćena odjednom, u dva ili deset jednakih obroka) (Sestrinstvo)

Ljubazno Vas molimo da uplatu izvršite PRIJE dolaska na upise, te prilikom upisa donesete potvrdu o plaćenim troškovima.

Za sva pitanja možete nas nazvati ili poslati upit putem e-pošte: studentska.sluzba@unicath.hr

Do skorog viđenja,

Služba za studentska pitanja Hrvatskog katoličkog sveučilišta