Uz poštivanje svih epidemioloških mjera danas je održan upis nove generacije polaznika Programa za stjecanje kompetencija nastavnika.
Hvala svim polaznicima na odabiru našeg Sveučilišta te vam zelimo puno uspjeha i Božjeg blagoslova u daljnjem radu. Veselimo se susretu s novim polaznicima.
Voditelj Programa, doc. dr. sc. Krunoslav Matešić, predstavio je polaznicima sve kolegije na Programu, njihove obveze i prava, te načine pohađanja nastave i izlaska na ispite. Uz voditelja Programa, na upisnom danu su bile i kolegica iz Službe za studentska pitanja, Zrinka Dukovski, te kolegica sa Odjela za administrativno-tehničku potporu izvođenja programa cjeloživotnog učenja, Maja Škvorc.

Podsjetimo, program je namijenjen polaznicima koji su stekli određenu kvalifikaciju završavanjem 6. ili 7. obrazovne razine sukladno Zakonu o HKO-u i koji namjeravaju raditi ili su dobili zaposlenje u odgojno-obrazovnoj instituciji, te polaznicima koji su stekli određenu kvalifikaciju završavanjem obrazovne razine 4.1., 4.2 i/ili 5. sukladno Zakonu o HKO-u i koji namjeravaju raditi ili su dobili zaposlenje u odgojno-obrazovnoj instituciji za vođenje praktične nastave i vježbi, te strukovne učitelje i suradnike u nastavi.
Hrvatsko katoličko sveučilište