Select Page

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera danas je održan upis nove generacije polaznika Programa za stjecanje kompetencija nastavnika.
Hvala svim polaznicima na odabiru našeg Sveučilišta te vam zelimo puno uspjeha i Božjeg blagoslova u daljnjem radu. Veselimo se susretu s novim polaznicima.
Voditelj Programa, doc. dr. sc. Krunoslav Matešić, predstavio je polaznicima sve kolegije na Programu, njihove obveze i prava, te načine pohađanja nastave i izlaska na ispite. Uz voditelja Programa, na upisnom danu su bile i kolegica iz Službe za studentska pitanja, Zrinka Dukovski, te kolegica sa Odjela za administrativno-tehničku potporu izvođenja programa cjeloživotnog učenja, Maja Škvorc.

Podsjetimo, program je namijenjen polaznicima koji su stekli određenu kvalifikaciju završavanjem 6. ili 7. obrazovne razine sukladno Zakonu o HKO-u i koji namjeravaju raditi ili su dobili zaposlenje u odgojno-obrazovnoj instituciji, te polaznicima koji su stekli određenu kvalifikaciju završavanjem obrazovne razine 4.1., 4.2 i/ili 5. sukladno Zakonu o HKO-u i koji namjeravaju raditi ili su dobili zaposlenje u odgojno-obrazovnoj instituciji za vođenje praktične nastave i vježbi, te strukovne učitelje i suradnike u nastavi.