U tijeku je provedba znanstveno – istraživačkog projekta Hrvatskog katoličkog sveučilišta Obiteljska dinamika, zdravlje i dobrobit hrvatskih obitelji u svjetlu ratnih i poratnih iskustava!

Projekt je, 25. kolovoza 2019. godine, predstavljen u Svetištu Majke Božje Gorske u Loboru u sklopu 5. hodočašća branitelja sjeverozapadne Hrvatske. Hodočašću su prisustvovali pripadnici braniteljskih udruga i specijalne policije s područja Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, Varaždinske i Sisačko-moslavačke županije. Tom prigodom na kraju svete mise, voditeljica projekta Martina Knežević i članica istraživačkog tima Ana Šeremet, predstavile su glavne ciljeve i svrhu projekta te izrazile želju za suradnjom i pozvale na uključivanje branitelja i njihovih obitelji s područja sjeverozapadne Hrvatske u ovaj projekt, kao i obitelji čiji članovi nisu aktivno sudjelovali u Domovinskom ratu.

Pozivamo i Vas da se uključite u istraživanje. Za više informacija o projektu kliknite ovdje, a za prijavu za sudjelovanje ovdje.