„Neka se ne uznemiruje srce vaše! ….
Kad odem i pripravim vam mjesto,
ponovno ću doći i uzeti vas k sebi da i vi budete gdje sam ja.“

 

Jutros je Gospodin došao po našu Sanju Bukovski, da ona bude gdje je i On!
Duboko vjerujemo da su se ove Isusove riječi ispunile u životu Sanje koja je ovih posljednjih dana svog zemaljskog hoda s nama intenzivno proživjela blizinu Gospodnju. Zaista joj je Gospodin pripravio dostojno mjesto. Jako smo pogođeni i žalosni zbog njezina odlaska, ali smo uvjereni da je sada u miru u Očevom domu. Svatko od nas zna koliko nam je značila i koliko je svojom vedrinom, marljivošću, pouzdanjem i samozatajnošću obasjavala naše dane mirom i radošću. Kratko je živjela s nama, brzo otišla, ali je ostavila neizbrisiv trag, kako u životu naše sveučilišne zajednice, tako u našim osobnim životima. Hvala joj na tome!

Sanja Bukovski rođena je 27. srpnja 1963. godine u Zagrebu u kojem je završila osnovno i srednje obrazovanje, a 28. svibnja 1987. na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu stekla visoku stručnu spremu – Diplomirani geograf.

Profesionalni ju put na naše Sveučilište dovodi 2012. godine na radno mjesto Stručnog suradnika u Studentskoj službi. Već nakon godinu dana, zahvaljujući predanom i savjesnom radu, postaje stručnim suradnikom u Uredu prorektora, a ubrzo nakon toga biva ponovno raspoređena na radno mjesto u službi koju je, prema njezinim riječima, najviše voljela – Službi za studentska pitanja, na poziciju voditelja Odjela za preddiplomski i diplomski studij i polaznike cjeloživotnog obrazovanja.

Svojom predanošću, profesionalnošću i stručnošću u svakodnevnom radu Sanja je zadužila naše Sveučilište u mjeri koju je teško opisati. Iskrenost, poštenje, mudrost, blagost u nastupu, izraženi osjećaj i potreba za pravednim postupanjem, želja za pomaganjem bližnjemu, osobna angažiranost, učinili su je vrijednim članom naše sveučilišne zajednice, poštovanom i dragom kolegicom – vrlo često i prijateljicom.

Sanja Bukovski svakim je danom autentično potvrđivala vrijednosti koje stoje u podlozi svake riječi iz naziva našeg Sveučilišta te svim njegovim zaposlenicima ostaje u dragom sjećanju i trajnim primjerom dobre kolegice, dobre prijateljice, dobrog čovjeka.

Sutra, u četvrtak 9. ožujka, služit će se prva sveta misa zadušnica u našoj kapelici u 8.15 sati. Pozivamo sve koji mogu da dođu na svetu misu!

 

Pokoj vječni daruj joj Gospodine!

I svjetlost vječna svijetlila joj.

Počivala u miru Božjem! Amen! 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište