U petak 8. lipnja 2018. godine u Sveučilišnoj kapeli Hrvatskog katoličkog sveučilišta, nakon svete mise rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić i pročelnica Odjela za sestrinstvo doc. dr. sc. Marta Čivljak susreli su se sa studentima treće godine sveučilišnog preddiplomskog i  druge godine sveučilišnog diplomskog studija Sestrinstvo.

„Od srca Vam čestitam na svemu što ste kroz ove dvije godine postigli. Uskoro ćemo čitati i vaše diplomske radnje, organizirati obrane. Doći će brzo i promocija. Na tom putu vam želim puno sreće i Božjeg blagoslova vama i vašim obiteljima. Vama koji nastavljate studirati i na diplomskoj razini želim puno uspjeha na predstojećim  ispitnim rokovima“ – rekla je u svome obraćanju pročelnica Odjela za sestrinstvo doc. dr. sc. Marta Čivljak. U ugodnoj atmosferi studenti i studentice su nastavili svoje druženje prisjećajući se ispita, druženje i iskustava s prakse.

Obilje Božjeg blagoslova i uspjeha  na  završetku školovanja  i u poslu svim prisutnima zaželio je  i rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić.