Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u dvorani „Blaženi Alojzije kard. Stepinac“ održan je 12. veljače 2019. sastanak uprave Sveučilišta s vanjskim suradnicima povodom početka izvođenja nastave u ljetnom semestru akademske godine 2018./2019. Susretu su nazočili rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić te prorektori i pročelnici Sveučilišta.

Prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič okupljenim vanjskim suradnicima zahvalila je na njihovoj spremnosti i suradnji te otvorenosti za rad s našim studentima. U svom je obraćanju iznijela najvažnije informacije vezane uz nastavne i ostale aktivnosti tijekom ljetnog semestra.

 

 

 „Želim naglasiti važnost vaših nastavnih i znanstvenih aktivnosti jer putem njih dajete našem Sveučilištu još veću društvenu i znanstvenu vidljivost. Uvijek je zato lijepo čuti o vašim uspjesima koji i nas obogaćuju. Ako bismo se samo usredotočili na vlastite snage unutar Sveučilišta, mislim da bismo izgubili puno dobroga od onog što vanjska suradnja sa sobom nosi i zato nam je važna“ ovim povodom rekao je prof. dr. sc. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Rektor  je također zaželio puno sreće u izvođenju nastave iskazavši povjerenje u njihove sposobnosti održavanja nastave na visokoj razini, poštujući katolički identitet Hrvatskog katoličkog sveučilišta.   

 

Hrvatsko katoličko sveučilište