1 naslovna

U ponedjeljak 5. lipnja 2017. rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić sastao se s čelnicima odbojkaškog kluba Olimpik i pritom potpisao ugovor o poslovnoj suradnji između našeg Sveučilišta i spomenutog odbojkaškog kluba. Kao što je već ranije objavljeno, od sredine ožujka ove godine redovito se jednom tjedno održavaju odbojkaški treninzi za studentice našeg Sveučilišta pod stručnim vodstvom trenera iz odbojkaškog kluba Olimpik. Nakon stanke u srpnju i kolovozu, treninzi će se ponovo početi održavati od početka rujna, a sve zainteresirane studentice se za detaljnije informacije mogu javiti nekom od predstavnika našeg Studentskog zbora.4 Olimpik

Na sastanku je također dogovorena suradnja našeg Sveučilišta s klubom Olimpik u segmentu ekipiranja ženske odbojkaške momčadi Sveučilišta, zatim sudjelovanja u sveučilišnom sportu kroz razna natjecanja, revijalne utakmice i slično.

ODBOJKA TRENING 23.3.

Posebno nas raduje ostvarena suradnja s odbojkaškim klubom Olimpik koji je u svojih nešto više od deset godina postojanja ostvario niz nevjerojatnih uspjeha i postao jedan od najmasovnijih klubova u ovom dijelu Europe s više od 650 članova. Pritom valja istaknuti posljednji velik uspjeh seniorske momčadi koja je na kraju ove sezone izborila nastup u Superligi, najvišem rangu natjecanja za odbojkašice na nacionalnoj razini. Nadamo se da će suradnja Sveučilišta s Olimpikom donijeti nove uspjehe klubu, ali i našoj budućoj sveučilišnoj ekipi.