U listopadu ove godine SKAC zbor je promovirao svoj treći nosač zvuka pod nazivom “Tebi se posvećujem” u čijoj je pripremi značajan obol dala naša studentice diplomskog studija sociologije, Monika Krijan.

Evo kako Monika opisuje svoje iskustvo na ovom hvale vrijednom duhovnom i glazbenom projektu:

Sama ideja izdavanja nosača zvuka bila je, u vrijeme društvene i duhovne krize, riječima i glazbom širiti Božju ljubav, kako hrvatskim narodom, tako i šire te potpunim predanjem zahvaliti Gospodinu za milosti kojima nas obasipa. Pjesme na CD-u su autorske, kako tekstualno, tako i glazbeno, a sami autori su članovi i prijatelji SKAC zbora koji djeluje od 2011. godine u bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj ulici, a proizašao je iz Studentskog katoličkog centra Palma.

Posebne zasluge idu voditeljici Tamari, koja je trudom i strpljenjem vodila cijeli projekt te je također autorica brojnih pjesama na CD-u. Kako je u ovom projektu sudjelovalo više autora te izvođača, pjesme su različitih karaktera i tematika (adventske, korizmene, Marijanske…) te svaka donosi nešto novo, nepredvidivo i posebno.

Moj osobni angažman uz pjevanje, bio je i pisanje tekstova koji su jednostavno navirali tijekom dvije godine pjevanja u zboru. Inspiracija je dolazila na misama, druženjima, putovanjima, gledajući Krista u drugima, za vrijeme učenja…u različitim dobima dana i noći.

Prije nekoliko dana, zbor je izdao spot za adventsku pjesmu “U dodiru jutra” koji možete pogledati na YouTube-u  ili na Laudato TV-u, a samu pjesmu možete poslušati na nosaču zvuka.

CD “Tebi se posvećujem” možete pronaći u SKAC klubu na adresi Palmotićeva 31 ili se možete javiti na Facebook stranicu SKAC zbora ili meni osobno na mail (mkrijan@unicath.hr), a cijena CD-a je 40kn.

SKAC zbor Vam šalje obilje Božjeg blagoslova te Vam svima želimo radosno čekanje Krista!

 

Foto: http://bit.ly/2kGYBi5