Obrazovanje bez dodira sa strukom gubi smisao. To je kao treniranje nogometa da bi se sjedilo na klupi – istaknuo je asistent Kristijan Sedak s Odjela za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta koji je zajedno sa studentima prve godine preddiplomskog studija komunikologije, u sklopu predmeta Uvod u odnose s javošću, sudjelovao na konferenciji za medije uoči susreta s nogometnim klubom Cibalija iz Vinkovaca. Dinamo1 (Medium)
Konferenciju za medije je organizirao Građanski nogometni klub Dinamo koji ima svoj profesionalni Odjel za odnose s javnošću.

Studenti su se nakon konferencije za medije susreli s glasnogovornikom GNK Dinama Alenom Lesičkim koji je studente upoznao s radom Odjela za odnose s javnošću GNK Dinamo. Gospodin Lesički kratko je opisao svoj profesionalni put od sportskog novinara do glasnogovornika Kluba. Između ostalog je naglasio da se komunikacija Dinama s navijačima najvećim dijelom odvija putem društvenih mreža Facebooka, Instagrama i Twittera.

Studenti su posjetili Dinamov hotel u kojemu je prostorija u kojoj igrači prije utakmica analiziraju protivnike i utakmice, kapelicu, svlačionice i tunela koji vodi do terena te Plavog salona, u kojemu su svi oni sadašnji i oni sada „veći“ igrači potpisali ugovore. Dinamo2 (Medium)

Tekst: Ana Carević, prva godina preddiplomskog studija komunikologije/HKS PR
Fotografija: Bernarda Anja Buden, prva godina preddiplomskog studija komunikologije