U ponedjeljak 11. siječnja 2016. godine u dvorani „Blaženogai Alojzije Stepinac“ na Hrvatskom katoličkom sveučilištu prof. dr. sc. Željko Tanjić susreo se sa studentima četvrte godine diplomskog studija psihologije. Sastanku je osim brojnih studenata prisustvovala i pročelnica Odjela za psihologiju doc. dr. sc. Marija Šakić Velić, zamjenica pročelnice doc. dr. sc. Ivana Vrselja i voditeljica četvrte godine diplomskog studija doc. dr. sc. Marina Merkaš. Ovaj je susret bio prilika da studenti kažu sve svoje primjedbe i pohvale, ali i prijedloge za poboljšanje kvalitete studijskog programa.

Cijeli susret započeo je zajedničkom molitvom i zazivom blagoslova na novu godinu i izazove s kojima će se studenti i njihovi profesori susresti u ovoj godini.

Cijeli susret protekao je u ugodnoj atmosferi, a Rektor Tanjić na kraju je svim prisutnim studentima poručio:

„Želim vam uspješnu godinu i uspješne rezultate na predstojećim ispitnim rokovima. Način na koji studirate vjerojatno ima svoje prednosti i mane. Moram reći da su vaši rezultati pokazali da je ustroj Odjela dobar, no, kao i sve, ustroj unutar gabarita uvijek treba poboljšavati i to ćemo i mi zahvaljujući vašim primjedbama i prijedlozima učiniti.“

 

 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište