Na poveznici Kalendar – Rokovi i termini možete pronaći bitne informacije vezane uz predstojeći razredbeni postupak za upise na preddiplomske sveučilišne studije Komunikologija, Povijest, Psihologija, Sestrinstvo i Sociologija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu za akademsku godinu 2018./2019. 

  • Pristupnici su dužni prijaviti studij kroz aplikaciju Postani student do 3. lipnja 2018. godine.

Prijava na studij ovdje nije gotova!

  • Da bi prijava na studij bila potpuna potrebno je uplatiti troškove dodatnih provjera i dostaviti dokaz o uplati do istog datuma odnosno do 3. lipnja 2018. godine.

Primjere ispunjenih uplatnica za pojedini studij možete pronaći na mrežnoj poveznici Predlošci uplatnica.

Dokaz o uplati troškova dodatnih provjera moguće je Sveučilištu dostaviti na jedan od tri načina:

  1. E-mailom

Na e-mail adresu dodatne.provjere@unicath.hr

Prilikom slanja e-maila, molimo Vas u naslov e-maila upišite ime i prezime pristupnika. Dokaz o uplati (u pdf, jpg ili nekom sličnom formatu) dodajte u privitak.

Nakon što zaprimimo Vaš e-mail dobit ćete automatski odgovor o tome da je Vaš e-mail zaprimljen. Na ovaj e-mail nije potrebno odgovarati. Molimo Vas da na e-mail dodatne.provjere@unicath.hr ne šaljete upite o upisima jer na njih neće biti odgovoreno. Sve upite vezane uz upise šaljite na e-mail adresu: studentska.sluzba@unicath.hr

  1. Osobno

Osobno Službi za studentska pitanja, na adresi sjedišta Sveučilišta: Ilica 242, 10 000 Zagreb, Hrvatska, od 9:00 do 13:00 sati.

  1. Uplatom na blagajni Sveučilišta

Uplatom troškova na blagajni Hrvatskog katoličkog sveučilišta u računovodstvu radnim danom od 9:00 do 11:00 i 13:00 do 15:00 sati.