Sveučilišni kapelan velečasni Odilon Singbo pozvao je danas članove akademske zajednice Hrvatskog katoličkog sveučilišta i sve ljude dobre volje da se sutra na blagdan svetog Josipa, u četvrtak, 19. ožujka 2020. godine uključe putem svojim mobilnih telefona i kompjutora izravnim prijenosom u euharistijsko slavlje točno u podne. 

“Kao što se kaže kod mene u Africi, Promjena zvuka bubnjeva poziv je na promjenu plesnih koraka. Pandemija COVID-19 donijela je dosta promjena u naše živote na svim razinama. No, u svim promjenama našeg života ne smijemo nikako previdjeti Boga i čovjeka. No,  suvremena tehnologija nam može upravo sada pozitivno pomoći.
Kao što je naš Rektor već spomenuo u svom pismu upućenom svima nama, zahvaljujući dobroti, kreativnosti i požrtvovnosti naših informatičara i doc. dr. sc. Krunoslava Novaka, od sutra, četvrtka, 19. ožujka 2020., svaki ćemo dan slaviti Svetu Misu u našoj kapelici u 12 sati s izravnim prijenosom (live streaming). 
Pozivam vas da budemo na taj način zajedno u molitvi za zdravstvene djelatnike i njihove obitelji, znanstvenike, oboljele i preminule. Neka nam Euharistija bude izvor naše snage i solidarnosti jedni s drugima. Neka vas blagoslovi i čuva dobri Bog!”- poručio je velečasni Odilon Singbo, sveučilišni kapelan HKS-a.