Hrvatsko katoličko sveučilište upravo je proširilo postojeći međuinstitucijski sporazum s Katoličkim sveučilištem Eichstätt-Ingolstadt!

Ovaj sporazum sada omogućava ne samo studentima povijesti, već i studentima sociologije i komunikologije da studiraju na jednom od najpopularnijih sveučilišta u Njemačkoj. Prema online portalu Studycheck, Katoličko sveučilište Eichstätt-Ingolstadt treću je godinu zaredom proglašeno najpopularnijim sveučilištem za studiranje. Ono je jedino katoličko sveučilište u Njemačkoj te nudi bogatu akademsku ponudu sa svojih osam fakulteta i 40 različitih studijskih programa te broji oko 5.000 studenata.

Ovo sveučilište predstavlja izvrsnu priliku za naše studente povijesti, komunikologije i sociologije da sudjeluju u programu studentske razmjene. Program Erasmus+ omogućava našim studentima da obogate svoje akademsko iskustvo i steknu iskustvo studiranja u inozemstvu.

Podsjećamo da je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studiranja otvoren do 15. lipnja 2024.  Studiranje na Katoličkom sveučilištu Eichstätt-Ingolstadt je moguće od ljetnog semestra sljedeće akademske godine (2024./2025.). Sve informacije možete pronaći ovdje.

Za sve dodatne informacije, obratite se Erasmus+ timu našeg sveučilišta.

Erasmus + tim

****
Hrvatsko katoličko sveučilište