dobrodošli

Dan otvorenih vrata Hrvatskog katoličkog sveučilišta održat će se u subotu, 16. studenog 2013. godine na HKS-u, Ilica 242 u Zagrebu sa službenim početkom u 9 sati. Svi, koji žele, mogu nam se priključiti na svetoj misi u Sveučilišnoj kapeli u 8:30.

Ovogodišnji Dan otvorenih vrata HKS-a  osobit je  jer su se vrlo aktivno uključili studenti 1. i 2. godine Odjela za sociologiju i Odjela za psihologiju te su zajedno sa svojim mentorima izradili niz interesantnih radionica, dok su njihovi mentori pripremili i kratka predavanja za posjetitelje.
Studenti Odjela za psihologiju pripremili su radionice pod naslovima „Priča o mozgu – upoznajte ga, izazovite ga!“, „Šetnja po granici običnog i neobičnog – Što kad nas naša osjetila varaju?“, „Susret psihologije i svakodnevnog života“, „Brzo učenje, još brže pamćenje – Kako postići superpamćenje?“
Studenti Odjela za sociologiju u svojim radionicama pripremili su mozgalice, malu lutriju sociološkog znanja, asistenti održat će dvije radionice: „Kako se istražuje društvo?“ i „Vještine neverbalne komunikacije“, a jedan od predavača s Odjela za sociologiju predavanje „O religiji na Baliju“.

Studenti Odjela za povijest, koji po treći put sudjeluju u organizaciji Dana otvorenih vrata, pripremili su interaktivne, multimedijalne radionice na temu „Bezimeni Rimljani“, „Dubrovačka trešnja“, „Jelena – žena, majka, Kraljica“, „Kontrapunkti hrvatske suvremene povijesti“ i radionicu na kojoj će posjetitelji moći naučiti pisati glagoljicu i hrvatsku ćirilicu.

Posjetitelji će također moći kušati specijalitete rimske kuhinje, pogledati multimedijalne uratke naših studenata, izložbu plakata vezanih za aktivnosti Sveučilišta tijekom prethodne dvije akademske godine i drugo.

Na Sveučilištu organizirali smo više informativnih pultova na kojima će studenti viših godina davati informacije o Odjelima, a i Studentska će služba  biti otvorena za sva pitanja u svezi upisa i studiranja na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

 Dođite i ugodno provedite subotu na Hrvatskom katoličkom sveučilištu!

Dobrodošli!

Detaljan program Dana otvorenih vrata nalazi se na linku

 

Hrvatsko katoličko sveučilište