U četvrtak 24. listopada 2019. godine u dvorani broj 5 studenti Odjela za komunikologiju koji su sudjelovali u programu Erasmus + studentskoj razmjeni prezentirali su prisutnim kolegicama i kolegama Odjela za komunikologiju svoja iskustva. Studentice Bernarda Jurić, Patricia Devunić, Mia Grill i Karla Babić ispričale su kako im je bilo na Erasmus + razmjeni u Budimpešti, a student Lovro Ivković putem skypea ispričao je kako mu je na trenutnom boravku u Italiji. Sve prisutne pozdravio je student Alessandro Montefusco koji trenutno studira na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u okviru Erasmus + razmjene.

Studentice Bernarda Krizmanić i Antonela Zora Rezo prenijele su iskustvo kolegice Anje Bakote koja je 2015. boravila na Erasmus + studentskoj razmjeni u Portugalu. Studenti Tomislav Kučina i Anamaria Renić s okupljenima su podijelili iskustva i savjete o sudjelovanjima u jednotjednim Erasmus + projektima u okviru kojih su njih dvoje boravili u Španjolskoj i Grčkoj.

Sveučilišni Erasmus + koordinator izv. prof. dr. sc. Hrvoje Kekez uz suradnicu Maju Škvorc odgovarao je na pitanja studenata o postupku prijave i usklađivanju programa studija, ali i o mogućnosti potpisivanja suradnje s novim sveučilištima. ECTS koordinatorica na Odjelu za komunikologiju izv. prof. dr. sc. Jasna Ćurković Nimac ohrabrila je studente na sudjelovanje u Erasmus + programu i zahvalila svim studentima koji su prenijeli svoja iskustva te tako potaknuli svoje kolege za studiranje u inozemstvu. 

 

Susret su podržali prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič i pročelnik Odjela za komunikologiju izv. prof. dr. sc. Jerko Valković, a moderirala ga je studentica Matea Vidulić.

 

 

****