Poštovane studentice i poštovani studenti,

poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Povijest i  poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Sociologija: vrijednosti, identitet i društvene promjene u hrvatskome društvu, Hrvatskog katoličkog sveučilišta trenutno prolazi postupak inicijalne akreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje.

U tu svrhu naše visoko učilište posjetiti će stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog i nenastavnog osoblja i studentima.

Ljubazno vas molimo da se u četvrtak, 19. listopada 2017. godine s početkom u 13:40 sati u Dvorani Blaženog Alojzija kard. Stepinca u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.

Više o samom postupku inicijalne akreditacije  možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje:

https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/inicijalna-akreditacija-studijskih-programa

 

Hrvatsko katoličko sveučilište