Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić i dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Jurica Pavičić potpisali su u utorak, 21. srpnja 2020. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu Sporazum o suradnji u svrhu promicanja akademske, stručne i znanstvene suradnje te suradnje u ostalim područjima od zajedničkog interesa.

„Ciljevi suradnje usmjereni su povećanju kvalitete visokoškolskog obrazovanja i poticanje znanstveno – istraživačke aktivnosti te na bolje razumijevanje globalnih procesa gospodarskog, kulturnog i društvenog okruženja. Vjerujemo da će ovaj Sporazum doprinijeti međusveučilišnoj suradnji i budućim zajedničkim projektima.“- izjavio je rektor Tanjić.

Potpisivanju sporazuma s Hrvatskog katoličkog sveučilišta prisustvovali su prorektor za organizaciju i poslovanje prof. dr. sc. Gordan Črpić, prorektor za znanost prof. dr. sc. Hrvoje Štefančić i tajnik Sveučilišta dr. sc. Hrvoje Meštrić, dok su s Ekonomskog fakulteta prisustvovali prodekan za nastavno i nenastavno osoblje prof. dr. sc. Oliver Kesar, prodekan za studente i nastavu doc. dr. sc.  Božidar Jaković, prodekanica za strateška partnerstva i projekte izv. prof. dr. sc. Sanja Sever Mališ i tajnica Martina Levačić, dipl. iur.