U ponedjeljak 5. prosinca 2016. godine u sisačkoj općoj bolnici Dr.Ivo Pedišić svečano je postavljena ploča nastavne baze Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Postavljanju su u ime Hrvatskog katoličkog sveučilišta nazočili prorektorica za nastavu prof.dr.sc. Ines Sabotič, pročelnica Odjela za sestrinstvo doc. dr. sc. Marta Čivljak, nastavnici Odjela za sestrinstvo te izvanredni studenti druge godine preddiplomskog Studija sestrinstva.

 

 

 

 

 

Prisutnima se prvo obratio ravnatelj bolnice mr. sc. Tomislav Dujmenović, dr.med., a zatim u ime rektora Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željka Tanjića obratila se prorektorica za nastavu prof. dr. sc. Ines Sabotič koja je izrazila veliko zadovoljstvo započetom suradnjom.

 

Svoje pozdrave i želje za uspjeh u budućoj suradnji izrazio je i župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić. Na kraju svečanog dijela svoj blagoslov na sve prisutne zazvao je biskup sisački mons. dr. Vlado Košić.

 

20161205_100954

 

 

 

 

U radnom dijelu studenti su u sklopu redovitog kolegija Dermatologija poslušali predavanje doc. dr. sc. Elvire Lazić Mosler o starenju kože, dok je praktični dio nastave  nastavljen u dermatološkim ambulantama Odjela za kožne i spolne bolesti sisačke opće bolnice „Dr.Ivo Pedišić“.

 

 

Doc. dr. sc. Elvira Lazić Mosler

 

 

 

 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište