img_1751

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr.sc. Andrija Mikulić posjetio je Hrvatsko katoličko sveučilište gdje ga je primio rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić.

img_1704

Prilikom upoznavanja s radom Sveučilišta predsjednik Mikulić naglasio je svoje zadovoljstvo zbog pokretanja suradnje s Hrvatskim katoličkim sveučilištem za koje je izrazio nadu da će, kroz pristup koji ponajprije promiče sveučilišni duh temeljen na katoličkim vrijednostima oblikovati odgovorne intelektualce za hrvatsko društvo.

“Ja sam, naravno, najviše zainteresiran za znanstveni i nastavni dio, postignuća koja ste usmjerili ka tom razvojnom dijelu Sveučilišta.” – istaknuo je predsjednik Skupštine.

img_1736

Rektor Tanjić na sastanku je istaknuo važnost suradnje s Gradskom skupštinom, izrazivši zadovoljstvo i nadu za uspješnim radom na budućim zajedničkim projektima.

img_1701

Uz rektora i predsjednika Gradske skupštine sastanku su nazočili prof. dr. sc. Gordan Črpić, prorektor za organizaciju i poslovanje, prof. dr. sc. Emilio Marin, prorektor za međunarodnu suradnju, dr. sc. Hrvoje Meštrić, voditelj Ureda za projekte, infrastrukturne projekte i razvoj te Darko Štaudinger, prof. tajnik sveučilišta.

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište