Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu počeo je upis redovitih studenata u I. godinu preddiplomskih jednopredmetnih sveučilišnih studija povijesti, psihologije i sociologije.

Danas, 19. srpnja 2013. godine, upisuju se pristupnici koji su stekli uvjete za upis na Odjel za povijest Hrvatskog katoličkog sveučilišta. U ponedjeljak, 22. srpnja 2013. u 9 sati upisuju se pristupnici na Odjel za psihologiju, a u utorak, 23. srpnja 2013., pristupnici na Odjel za sociologiju.

Pozdravljam sve naše nove studente. Želim vam srdačnu dobrodošlicu na Hrvatsko katoličko sveučilište. Siguran sam da ste odabrali dobro mjesto za svoje buduće školovanje. Hrvatsko katoličko sveučilište omogućit će vam da se razvijete kao akademski građani, pružajući vam potrebna znanja i vještine, ali potičući vas u ljudskom i duhovnom rastu i razvoju na temelju katoličke baštine kroz različite programe koje nudimo našim studentima. Naše Sveučilište želi biti zajednica znanja, odgovornosti, povjerenja i međusobnog poštovanja jer su to vrline toliko potrebne našem hrvatskom društvu. Želim svim našim studentima da ovo ljeto iskoriste za odmor, a na jesen se vidimo na prvom akademskom danu u utorak, 1. listopada 2013. godine.“ – poručio je studentima prof. dr. sc. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

[cycle3]

 

Hrvatsko katoličko sveučilište