Otvorene su prijave za drugu ljetnu školu „Practicing Resilience – Preparing for Recovery“ koja će se održati u Šibeniku od 30. lipnja do 9. srpnja 2023. godine u organizaciji Hrvatskog katoličkog sveučilišta i u snažnom partnerstvu s Nanovic Institutom Sveučilišta Notre Dame iz Sjedinjenih Američkih Država, Ukrajinskim katoličkim sveučilištem iz Ukrajine i Partnerstvom katoličkih sveučilišta.

Program ljetne škole je međunarodnog karaktera i osim snažnog obrazovnog aspekta, uključuje i duhovne, društvene, kulturne te sportske aktivnosti. Teme ljetne škole su vezane uz otpornost i poslijeratni oporavak te je predviđeno sudjelovanje 40 mladih studenata s različitih katoličkih sveučilišta diljem svijeta od kojih će 20 studenata biti iz Ukrajine.

Radni jezik ljetne škole je engleski. Na kraju programa svim studentima koji će pohađati nastavu i aktivno sudjelovati u ostalim aktivnostima bit će dodijeljena 3 ECTS boda. Sudjelovanje za studente je besplatno.

Sve zainteresirane studentice i studente molimo da popune prijavni obrazac, najkasnije do 16. travnja 2023. godine, putem sljedeće poveznice: https://www.unicath.hr/summer-school-cup/registration.

Više informacija o ljetnoj školi možete saznati na web stranici: https://www.unicath.hr/summer-school-cup.

Za sva pitanja kontaktirajte nas na e-mail: cup.summer.school@unicath.hr.