U četvrtak, 9. lipnja 2022. u dvorani “Blaženi ALojzije kard. Stepinac” u 16 sati održan je završni susret studentica i studenata izvanrednog preddiplomskog sveučilišnog studija Sestrinstvo.
Susretu je, uz rektora prof. dr. sc. Željka Tanjića, prorektora za nastavu prof. dr. sc. Roka Mišetića, prisustvovala pročelnica Odjela za sestrinstvo izv. prof. dr. sc. Marta Čivljak i sveučilišni kapelan vlč. Marko Čolić.
Susret je moderirala voditeljica godišta Andrea Perić.
 
U 17 sati u dvorani “Blaženi Alojzije kard. Stepinac” okupili su se studentice i studenti redovitog diplomskog sveučilišnog studija Sestrinstvo.
U ime svih studenata obratila se studentica Sara Mihaljević koja je zahvalila svim nastavnicima i profesorima na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i naglasila kako će ova grupa studenata Sveučilište uvijek nositi u srcu i da će svoje iskustvo studija i studiranja, koje im ostaje u predivnom sjećannju, prenijeti gdje god budu imali priliku.
Pročelnica Čivljak i rektor Tanjić zaželjeli su svim studenticama i studentima puno uspjeha i Božjeg blagoslova u daljnjem radu.