U utorak, 21. prosinca 2021. godine održana je treća sjednica Skupštine Kluba studenata sestrinstva Hrvatskog katoličkog sveučilišta „Nutrix“ na daljinu, odnosno online putem platforme Microsoft Teams. Na sjednici Skupštine raspravljalo se o dosadašnjim aktivnostima Kluba i planovima za daljnji rad Kluba. Osim navedenog, na dnevnom se redu našao i izbor novog vodstva Kluba.

Dosadašnji predsjednik Kluba, Josip Strčić, mag. med. techn., predstavio je sve aktivnosti Kluba u protekle dvije godine provedene u okolnostima pandemije, a to su obilježavanje Svjetskog dana bolesnika 2020. i 2021. godine, Svjetskog dana zdravlja 2020. godine, Dana Odjela za sestrinstvo 2020. i 2021. godine te Međunarodnog dana sestrinstva 2020. godine. Također, zahvalio se svima na suradnji i osnivanju Kluba u protekle dvije godine i potaknuo sve na nastavak aktivnosti Kluba.

Zatim je uslijedio izbor vodstva Kluba. Za predsjednika Kluba izabran je Karlo Ložnjak, student prve godine sveučilišnog diplomskog studija sestrinstva, za dopredsjednicu Anja Grill, studentica treće godine preddiplomskog sveučilišnog studija sestrinstva, a za tajnicu Petra Nikolić, studentica prve godine diplomskog sveučilišnog studija sestrinstva.

Novoizabrani predsjednik, Karlo Ložnjak, zahvalio je prethodnom vodstvu Kluba na svim provedenim aktivnostima od samog osnivanja, ali i svima na iskazanoj podršci i povjerenju u ime vodstva Kluba. Na kraju sjednice, raspravljalo se o planovima za daljnji rad Kluba studenata sestrinstva Hrvatskog katoličkog sveučilišta „Nutrix“.