U srijedu 10. srpnja u Velikoj dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta održan je susret rektora prof. dr. sc. Željka Tanjića s nastavnicima i voditeljima Odjela i stručnih službi Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Susret je započeo zajedničkom molitvom koju je predvodio Sveučilišni kapelan vlč. Odilon Singbo.

Sve prisutne pozdravio je rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić te istaknuo kako je ovo posljednji susret prije početka ljetnog godišnjeg odmora. Nakon pozdravne riječi uslijedilo je izlaganje, Kolektivni ugovor za znanost i visoko obrazovanje – planiranje nastavnog opeterećenja, pročelnika Odjela za sociologiju izv. prof. dr. sc. Roka Mišetića. Po završetku izlaganja uslijedila su pitanja iz publike na koja je pročelnik Mišetić odgovarao.

O postignućima Odjela u tekućoj akademskoj godini sve prisutne izvijestili su pročelnici Odjela te predstavili planove koje za cilj imaju ostvariti do kraja akademske godine. Susret je završio obraćanjem prof. dr. sc. Željka Tanjića koji je predstavio nove zaposlenike i zahvalio svima na pomoći pri organizaciji brojnih događanja koja se održavaju na našem Sveučilištu.